Η εταιρεία ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε.”mac cleanings and papers” συστάθηκε το 2007 από τους αδελφούς Μακρόπουλους, και από τότε στεγάζετε στην βιομηχανική περιοχή της Νέας Κηφισιάς σε χώρο 700τμ. Βασικό αντικείμενο της “mac” είναι η τροφοδοσία χώρων μαζικής εστίασης(HO.RE.CA) με επαγγελματικά, αναλώσιμα και μη, προϊόντα καθαρισμού και συναφή είδη.

Με εμπειρία λοιπόν στον χώρο των ειδών καθαρισμού, από το 1997, και με γνώμονα πάντα τον πελάτη, από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, οι πωλήσεις δεν έχουν σταματήσει να αυξάνονται μιας και η σημασία στην κάθε λεπτομέρεια μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Δεν σταματάμε ποτέ να εξελίσσουμε το οτιδήποτε με αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε άκρως ανταγωνιστικά προϊόντα (value for money)στην ιδανικότερη τιμή, ποιότητακαι ποσότητα.

Όσο είναι εφικτό στηρίζουμε τα αξιόλογα ελληνικά εργοστάσια-βιοτεχνιες που μπορούν να προσφέρουν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, τύπου ISO.

Στόχος μας είναι να κάνουμε την συνεργασία με κάθε πελάτη ξεκούραστη, καλύπτοντας μια σημαντική γκάμα προϊόντων και προσφέροντας σημαντική εξυπηρέτηση όταν αυτή είναι αναγκαία.

Με εκτίμηση,
Θ. & Σ. Μακρόπουλος